Σύνθεση με forever rose σε καμπάνα | Anthemionflowers
ΑρχικήΣύνθεση με forever rose σε καμπάνα

Σύνθεση με forever rose σε καμπάνα

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 50.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222340
Βασικό
50.00

Περιγραφή

Πανέμορφα κόκκινα forever τριαντάφυλλα δημιουργούν μία υπέροχη σύνθεση που θα διατηρήσει την ομορφιά της για πολύ καιρό. Όμορφα τοποθετημένα σε μία γυάλινη βάση-καμπάνα με εκπληκτικά διακοσμητικά στοιχεία είναι ένα όμορφο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου που θα εκπλήξει τον ξεχωριστό σας παραλήπτη. 

Η σύνθεση κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Η διαθεσιμότητα των λουλουδιών, συνοδευτικών αλλά και των βάσεων εξαρτώνται από την εποχή. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Τα Forever τριαντάφυλλα έχουν επεξεργαστεί με μια επαναστατική τεχνολογία για να διατηρήσουν τη φυσική τους ομορφιά και κομψότητα για αρκετά χρόνια. Δεν χρειάζονται πότισμα και ηλιακό φως. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου καθώς και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σύνθεση με forever rose σε καμπάνα

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 50.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222340
Βασικό
50.00