ΑρχικήΣύνθεση λουλουδιών σε τετράγωνο κουτί δώρου
/s/e/send-flowers-and-gifts-online_1.jpg
Σύνθεση λουλουδιών σε τετράγωνο κουτί δώρου

Σύνθεση λουλουδιών σε τετράγωνο κουτί δώρου

Τιμή: 55.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF300298

Περιγραφή

Πανέμορφα τριαντάφυλλα και διάφορα λουλούδια εποχής σε πορτοκαλί, κόκκινες και κίτρινες αποχρώσεις, όμορφα τοποθετημένα σε ένα κόκκινο βελούδινο τετράγωνο κουτί για μια κομψή εμφάνιση με ζεστές αποχρώσεις και ομορφιά. Μοιράστε χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας στους αγαπημένους σας με αυτή την μοναδικής ομορφιάς σύνθεση. Το τέλειο δώρο για να γιορτάσετε γενέθλια, επέτειο ή άλλη ευχάριστη περίσταση.

Διαστάσεις κουτιού: 30εκ/11.8" Χ 30εκ/11.8"

Η σύνθεση κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με λουλούδια ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. Η ποσότητα λουλουδιών που χρησιμοποιούνται σε κάθε κουτί εξαρτάται από το μέγεθος του κάθε στελέχους.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

 

 

Αξιολογήσεις

Σύνθεση λουλουδιών σε τετράγωνο κουτί δώρου

Τιμή: 55.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF300298