ΑρχικήΟρχιδέα σε επιτραπέζιο αυτοποτιζόμενο δοχείο
/o/r/orchidea-lechuza-cubico22.jpg
Ορχιδέα σε επιτραπέζιο αυτοποτιζόμενο δοχείο

Ορχιδέα σε επιτραπέζιο αυτοποτιζόμενο δοχείο

Τιμή: 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666024

Περιγραφή

Πανέμορφη ορχιδέα που βρίσκεται σε ένα κομψό αυτοποτιζόμενο δοχείο δημιουργεί το ιδανικό δώρο για να στείλετε συλλυπητήρια είτε απλά να εκφράσετε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας χωρίς πολλά λόγια.
Είναι ένα υπέροχο φυτό που δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα. Απλώς τοποθετήστε την σε ένα φωτεινό δωμάτιο μακριά από άμεσο ηλιακό φως και μακριά από ρεύματα. 

Διαστάσεις γλάστρας: (ΠxΒxΥ) 22 x 22 x 41 εκ.
Δεξαμενή νερού: 2 L

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

 

Αξιολογήσεις

Ορχιδέα σε επιτραπέζιο αυτοποτιζόμενο δοχείο

Τιμή: 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AFE666024