Ανθούριο, το φυτό του έρωτα! | Anthemionflowers
ΑρχικήΑνθούριο, το φυτό του έρωτα!

Ανθούριο, το φυτό του έρωτα!

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 45.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666170
Βασικό
25.00
Ιδιαίτερο
45.00

Περιγραφή

Κόκκινο φυτό ανθούριο που ονομάζεται και "φυτό του έρωτα" καθώς έχει κόκκινα λουλούδια και γυαλιστερά πράσινα φύλλα σε σχήμα καρδιάς, τοποθετημένο σε ένα κασπώ, δημιουργώντας το τέλειο δώρο για κάποιον που εκτιμά την τροπική ομορφιά. Στείλτε στους αγαπημένους σας ένα δώρο που είναι σίγουρο ότι θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΣΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Ανθούριο, το φυτό του έρωτα!

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 45.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666170
Βασικό
25.00
Ιδιαίτερο
45.00