ΑρχικήΣπαθίφυλλο σε αυτοποτιζόμενο τετράγωνο δοχείο
/s/p/spathifillo-lechuza-gri-konti-tetragoni-af666158.jpg
Σπαθίφυλλο σε αυτοποτιζόμενο τετράγωνο δοχείο

Σπαθίφυλλο σε αυτοποτιζόμενο τετράγωνο δοχείο

Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666158

Περιγραφή

Το σπαθίφυλλο είναι ένα υπέροχο φυτό εύκολο στην φροντίδα του που με τα εντυπωσιακά λευκά άνθη και τα καταπράσινα φύλλα του θα προσθέσει μία πινελιά φρεσκάδας και ομορφιάς σε κάθε χώρο καθώς επίσης θα βοηθήσει και στον καθαρισμό του αέρα του σπιτιού ή του γραφείου σας. Τοποθετημένο σε μία μοντέρνα αυτοποτιζόμενη γλάστρα δημιουργεί ένα υπέροχο δώρο για τους αγαπημένους σας σε κάθε περίσταση.

Διαστάσεις: 30 x 30 x 30 εκ.

Δεξαμενή νερού: 3 L

Τα φυτά μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σπαθίφυλλο σε αυτοποτιζόμενο τετράγωνο δοχείο

Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666158