ΑρχικήΜονστέρα σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα
/m/o/monstera-lechuza-kokkini.jpg
Μονστέρα σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Μονστέρα σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Τιμή: 200.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF444050

Περιγραφή

Πανέμορφη και τροπική μονστέρα,πράσινη και με γυαλιστερά φύλλα μέσα σε μιά αυτοποτιζόμενη γλάστρα δημιουργεί μία σύνθεση που θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σας σε κάθε περίσταση. Ένα υπέροχο δώρο που θα προσθέσει φρεσκάδα και πολυτέλεια χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα, σε κάθε χώρο.

Διαστάσεις γλάστρας: 39,0 x 39,0 x 40 εκ. 
Δεξαμενή νερού: 7,5 L

ΦΥΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΥΨΟΣ: 100 εκ. / 40'

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Μονστέρα σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Τιμή: 200.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF444050