ΑρχικήΣανσιβέρια σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Σανσιβέρια σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 120.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222057_1

Περιγραφή

Οι σανσιβέριες είναι  υπέροχα φυτά που με τα όμορφα πράσινα φύλλα τους θα προσθέσουν ομορφιά και φρεσκάδα σε κάθε χώρο. Τοποθετημένες σε μία αυτοποτιζόμενη  χρώματος ανθρακί γλάστρα θα βοηθήσει στον καθαρισμό της ατμόσφαιρας σε σπίτια, γραφεία και διάφορες δημόσιες υπηρεσίες. Ιδανική σύνθεση για προσωπικό ή επαγγελματικό δώρο.

Διαστάσεις: 29,5 x 29,5 x 56,5 εκ. 
Δεξαμενή νερού: 4 l

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα φυτά σε αυτο-ποτιζόμενη γλάστρα είναι ένα υπέροχο δώρο για όσους είτε ποτίζουν περισσότερο τα φυτά από όσο πρέπει είτε ξεχνούν να τα ποτίσουν, καθώς περιέχει ένα φυτίλι που συγκρατεί το νερό για αρκετές εβδομάδες.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σανσιβέρια σε αυτοποτιζόμενη γλάστρα

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 120.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222057_1