ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ)

Στείλτε λουλούδια σε όλη την Ελλάδα

Στο anthemionflowers μπορούμε να παραδώσουμε λουλούδια σε όλη την Ελλάδα. 

Ό,τι και αν διαλέξετε, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να θέλετε να σταλεί το δώρο σας η αποστολή των λουλουδιών σας θα γίνει άμεσα μέσω του δικτύου μας. Διότι για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, έχουμε αναπτύξει ένα μοναδικό δίκτυο σε κάθε νομό της Ελλάδας καθώς συνεργαζόμαστε με έμπειρα και τοπικά ανθοπωλεία. Έτσι, όπου και αν βρίσκονται οι αγαπημένοι σας, οι φίλοι σας ή οι συγγενείς σας μπορείτε να τους δείξετε ότι τους σκέφτεστε χαρίζοντάς τους ένα μπουκέτο λουλούδια. 

Επιλέξτε την πόλη στην οποία ζει ο παραλήπτη σας και μπορείτε να δείτε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για παράδοση στη συγκεκριμένη πόλη.

Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών. Τα επιβλητικά βουνά, τα συναρπαστικά φαράγγια, οι δαντελωτές παραλίες με πεντακάθαρα νερά συνδυάζονται υπέροχα με την γνήσια παραδοσιακή κρητική κουζίνα και την πλούσια ιστορία και μυθολογία του νησιού δημιουργώντας μαγικές αναμνήσεις και ξεχωριστές εμπειρίες.

Στείλτε μπουκέτα ή συνθέσεις λουλουδιών μέσω τοπικού ανθοπωλείου στις μεγάλες και στις μικρότερες πόλεις της Κρήτης. 

Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης. Το φυσικό κρητικό περιβάλλον, οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μνημεία και τα ιστορικά τοπία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις μνήμες των ανθρώπων και συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο. Ο πλούτος του νησιού σε αρχαιολογικούς θησαυρούς, αναδεικνύεται μέσα από τα μουσεία του. Το Ηράκλειο σήμερα σφύζει από ζωή και έντονη δράση. Στην αγορά του μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, όπως λάδι, κρητική τσικουδιά, τοπικό κρασί, μέλι, βότανα κ.α.

Χανιά

Τα Χανιά είναι η πρωτεύουσα του Νομού Χανίων ο οποίος βρίσκεται στη δυτική Κρήτη και συνδυάζει  όμορφες παραλίες,  εύφορες πεδιάδες, ψηλά βουνά και εντυπωσιακά φαράγγια, όπως το φαράγγι της Σαμαριάς. Τα Χανιά είναι από τις αρχαιότερες πόλεις στην Κρήτη, με πλούσια ιστορία η οποία έχει διατηρήσει την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική και διατηρεί τα περισσότερα μνημεία της από την εποχή των Ενετών και των Τούρκων. 

Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος είναι ένας προορισμός που διαθέτει σπουδαία μνημείας της αρχαιότητας, αξιοθέατα που αποτυπώνουν την ιστορία και τον πολιτισμό της στα βάθη της ιστορίας. Μία εξαιρετική επιλογή για κάθε είδος επισκέπτη καθώς διαθέτει παραδοσιακούς ξενώνες και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες που μπορεί να απολαύσει κάποιος και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. 

Στέλνουμε λουλούδια σε όλη την Πελοπόννησο με το ανθοπωλείο μας.

Πάτρα

Η Πάτρα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Η πόλη της Πάτρας έχει σπουδαία ιστορία τεσσάρων χιλιάδων ετών. Η Πάτρα συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των παλαιότερων συνεχόμενων κατοικημένων πόλεων του κόσμου. Ανακαλύπτοντας τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Πάτρας σημαίνει να κάνει κανείς μια βόλτα στο χρόνο. Η κάθε στάση έχει να πει τη δική της ιστορία για μια κοινότητα ανθρώπων που διατηρείται στους αιώνες.

Είναι η «πατρίδα» του πιο διάσημου καρναβαλιού στην Ελλάδα. Η Πάτρα μία χαρούμενη πόλη με αστείρευτο κέφι και ενέργεια που ζει στους ρυθμούς των Αποκριών όλο τον χρόνο. 

Καλαμάτα

Η Καλαμάτα είναι μία πόλη που συνδυάζει την παράδοση με την φυσική ομορφιά και τα ιστορικά αξιοθέατα. Γραφικές πλατείες, απέραντες παραλίες, εκκλησίες, νεοκλασικά κτίρια, αρχοντικά, μουσεία και το κάστρο που χρησιμοποιείται έως και σήμερα για διάφορες παραστάσεις, εκδηλώσεις, συναυλίες, συνθέτουν την εικόνα μιας σύγχρονης πόλης που σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα. 

Αξίζει να γνωρίσετε την νυχτερινή διασκέδαση στην Καλαμάτα. Τον χειμώνα, η νυχτερινή ζωή της πόλης βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο, ενώ το καλοκαίρι στα μπαρ και στα κλαμπ δίπλα στη θάλασσα. 

Ήπειρος

Η Ήπειρος βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνιά της Ελλάδας και αποτελεί ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου. Είναι το μέρος που τα συνδυάζει όλα. Γνωρίστε τις αντιθέσεις της Ηπείρου όπου συνυπάρχουν αρμονικά οι άνθρωποι και η φύση. Με τα γραφικά χωριά, φαράγγια, λίμνες, ποτάμια, βουνά η Ήπειρος σας καλωσορίζει όλες τις εποχές του χρόνου και σας υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες και εκπλήξεις.

Λουλούδια και δώρα για κάθε περίσταση σε κάθε νομό της Ηπείρου.

Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα βρίσκονται στο κέντρο μιας όμορφης κοιλάδας, δίπλα σε μία μαγευτική λίμνη, ανάμεσα σε ψηλά βουνά και οροσειρές. Υπήρξε πολυπολιτισμική επικράτεια, με κυρίαρχα στοιχεία, το χριστιανικό, το ισλαμικό και το εβραϊκό, μία συνύπαρξη που έχει αφήσει έντονα σημάδια στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες και ποικίλλουν από εποχή σε εποχή, καθιστώντας τα Ιωάννινα ένα φανταστικό προορισμό, ανεξαρτήτως εποχής. Οι επιλογές της νυχτερινής ζωής είναι πολλές και προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες χαλάρωσης και διασκέδασης για τους επισκέπτες. 

Οι διακοπές στα Γιάννενα είναι ιδανικές για τους λάτρεις της ιστορίας και της παράδοσης. Η πόλη των Ιωαννίνων είναι από τις γραφικότερες της Ελλάδας και αιχμαλωτίζει τους επισκέπτες με τα μοναδικά τοπία της και αξιοθέατα.

Άρτα

Η Άρτα, μία σύγχρονη πόλη με σεβασμό στην ιστορία και την κληρονομιά της, σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Ελάτε να γνωρίσετε μια πόλη με πλούσια ιστορία, πολλά και σημαντικά ιστορικά μνημεία. 

Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι το Γιοφύρι της Άρτας που σύμφωνα με το δημοτικό τραγούδι περιγράφει τη δυσκολία ανέγερσής του, καθώς «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν».

Απομονωμένη γεωγραφικά για αιώνες, η περιοχή της Ηπείρου ανέπτυξε το δικό της γαστρονομικό πλούτο, βασισμένο εξ ολοκλήρου στα τοπικά προϊόντα και ακολουθώντας τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες της κάθε περιοχής ξεχωριστά.

Μακεδονία

Η Μακεδονία είναι το μεγαλύτερο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας. Τα ποτάμια με τρεχούμενα νερά, οι γραφικές λίμνες, οι εύφορες κοιλάδες, οι απέραντες πεδιάδες, τα επιβλητικά βουνά, τα καταπράσινα δάση, τα εντυπωσιακά σπήλαια, οι θεαματικοί καταρράκτες, οι ιαματικές πηγές και οι δαντελωτές ακτές, οι απάνεμοι κόλποι και τα λιμανάκια του Αιγαίου είναι μερικές από τις φυσικές ομορφιές που θα εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη.

Με πλήθος από αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μνημεία, αξιόλογα μνημεία και μουσεία, μεγαλοπρεπή κάστρα, παραδοσιακά αρχοντικά, βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια, ο επισκέπτης θα ξεφύγει από την πεπατημένη και θα χαθεί στ’ απομεινάρια του παρελθόντος.

Παράδοση λουλούδια την τελευταία στιγμή στους νομούς της Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη

Φιλική, όμορφη και με ένα πλήθος από πολιτιστικά αξιοθέατα, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα βρίσκεται στο βορειότερο τμήμα της. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που εύκολα την περπατάς, απολαμβάνεις τα αξιοθέατα της και το εξαιρετικό φαγητό. Η γύρω από τη Θεσσαλονίκη περιοχή είναι από τις πιο εύφορες στην Ελλάδα, με τεράστιο πλούτο στην παραγωγή τοπικών προϊόντων και τη θάλασσα να αποτελεί βασική πηγή της  διατροφής. Η ιστορία, η γεωγραφική θέση, η παραδοσιακή μουσική, το φυσικό περιβάλλον οι παραλίες και φυσικά η γαστρονομία της πόλης αποτελούν τις βασικές αναζητήσεις των επισκεπτών της.

Σέρρες

Ο νομός Σερρών χάρη στις μοναδικές φυσικές του ομορφιές, τους αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους, τις ενδιαφέρουσες επιλογές για χειμερινό και εναλλακτικό τουρισμό, και τις γνωστές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες ιαματικές πηγές στη Νιγρίτα και το Σιδηρόκαστρο. Είναι ο νομός με τα περισσότερα χωριά σε όλη την Ελλάδα.

Η πόλη των Σερρών και πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού είναι το εμπορικό, γεωργικό και οικονομικό κέντρο του νομού. Είναι μία σύγχρονη πόλη που συγκεντρώνει πολλά σημαντικά αξιοθέατα και που διαθέτει αρχοντιά και απαράμιλλη ομορφιά.

Θεσσαλία

Η Θεσσαλία βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του ηπειρωτικού κορμού της κεντρικής Ελλάδος. Η Θεσσαλική πεδιάδα περικλείεται από τον Όλυμπο, το Πήλιο, την Όσσα, την Όθρυς και τα Καμβούνια ενώ την διασχίζει ο ποταμός Πηνειός και παραπόταμοι του δημιουργώντας τοπία εξαιρετικής ομορφιάς. Η Θεσσαλία συνδυάζει αρμονικά αποδράσεις στην φύση και αυθεντικά παραδοσιακά προϊόντα τον χειμώνα, το ανοιξιάτικο ξύπνημα της φύσης και την κατάνυξη μιας μονής ιστορικής σημασίας την άνοιξη, την χαλάρωση και τις διακοπές το καλοκαίρι και την ομορφιά και μελαγχολία του φθινοπώρου.

Η αποστολή λουλουδιών στην Θεσσαλία είναι εύκολη με το ανθοπωλείο μας. 

Λάρισα

Η πόλη της Λάρισας είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας με  πληθυσμό περίπου 500.000 κατοίκων με κυρίως γεωργική με βιομηχανική δραστηριότητα. Ο Πηνειός μαζί με τους παραποτάμους του αποτελεί για τη Θεσσαλία το μοναδικό υδάτινο αποδέκτη. Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα και τις ομορφιές της Λάρισας εξερευνώντας τα ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία καθώς και άλλα πολιτιστικά κέντρα. Στην πόλη υπάρχουν πολλά σημαντικά μνημεία της αρχαιότητας, της βυζαντινής και της οθωμανικής περιόδου. Οι πλατείες, τα πάρκα, οι πνεύμονες πρασίνου και η έντονη δραστηριότητα πολεοδομικής ανασυγκρότησης, δίνουν τα τελευταία χρόνια στη Λάρισα την  εικόνα σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης.

Βόλος

Ο Βόλος είναι μια σύγχρονη πόλη με ιδιαίτερη γοητεία και το δικό της ιδιαίτερο χρώμα, που χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση της ανάμεσα στη θάλασσα του Παγασητικού Κόλπου και το επιβλητικό Πήλιο. Συνδυάζει όλη τη γοητεία της θάλασσας με τη μυστικιστική ομορφιά του βουνού των Κενταύρων. Η πόλη συνδέεται με τη φημισμένη εκστρατεία των Αργοναυτών, ένα από τα σημαντικότερα έπη της ελληνικής μυθολογίας.

Το τσιπουράδικο της γειτονιάς ή της παραλίας καθιερώθηκε ως ο βασικός τόπος συνάντησης των Βολιωτών, αλλά η φήμη τους εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό με τους τουρίστες που γνωρίζουν να γεύονται τους εκλεκτούς μεζέδες μαζί με το τοπικό ποτό.

Θράκη

Η Θράκη είναι μια ιστορική και γεωγραφική περιοχή στη βορειοανατολική Ελλάδα. Την πλούσια ιστορία του τόπου αποτελούν οι αρχαιολογικοί χώροι και τα λαογραφικά μουσεία, τα μνημεία βυζαντινής, μεσαιωνικής και οθωμανικής περιόδου. Είναι μία περιοχή η οποία διαθέτει πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, αποτέλεσμα της συνύπαρξης της χριστιανικής και μουσουλμανικής παράδοσης. Είναι ιδανικός προορισμός για εξορμήσεις κοντά στη φύση καθώς χαρακτηρίζεται από τοπία άγριας φυσικής ομορφιάς και περιοχές με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.

Εκπλήξτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στους νομούς της Θράκης με φρέσκα λουλούδια. 

Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη είναι η πόλη που αντικατοπτρίζει κάθε στιγμή της ιστορίας της σε κάθε δρόμο και κάθε κτίριο της. Με μια σημαντική αστική ανάπτυξη, αλλά και με την βαθιά παράδοση των θαλασσινών πρώτων κατοίκων της, η πόλη μεταμορφώθηκε από ψαροχώρι σε σύγχρονη πόλη και συνεχίζει μέχρι σήμερα να αναπτύσσεται σημαντικά. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές. Υπάρχουν ιστορικοί ιεροί ναοί με ιδιαίτερη σημασία για την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη αλλά και ναοί άλλων θρησκειών.

Οι λαογραφικές εκδηλώσεις που ζωντανεύουν κάθε εποχή, δίνουν στον επισκέπτη την χαρά να διασκεδάσει με την πλούσια παραδοσιακή μουσική, να γευτεί την τοπική κουζίνα, να ζήσει την εμπειρία της Θρακιώτικης φιλοξενίας.

Ξάνθη

Η Ξάνθη έχει πλούσια ιστορία, παραδόσεις και έθιμα και είναι το εμπορικό και πνευματικό κέντρο της περιοχής. Είναι μία σύγχρονη πόλη που αποτελεί πόλο έλξης για την καθημερινή ζωή. Διαθέτει μια ξεχωριστή ζωντάνια και πολυχρωμία: στέκια νεολαίας, κινηματογράφους, μπαράκια, πλατείες, πάρκα, κέντρα διασκέδασης με υπέροχη αισθητική, ζαχαροπλαστεία με γλυκά τα οποία είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη με ιδιαίτερες γεύσεις.

Παλαιότερα την αποκαλούσαν «αρχόντισσα» λόγω του πλούτου που επέφερε το καπνεμπόριο και με τον τρόπο αυτό έγινε γνωστή στα πέρατα του κόσμου και απέκτησε αίγλη και μεγάλη φήμη.  Θεωρείται επίσης πολυπολιτισμική πόλη καθώς ήταν και είναι σταυροδρόμι λαών, θρησκειών και πολιτισμών, γι αυτό και έχει χαρακτηριστεί ως «Η πόλη με τα χίλια χρώματα».

Η πολιτιστική ζωή της πόλης έντονη, όπως και οι ρυθμοί της ζωής της. Οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι, γνωστές στο πανελλήνιο, στην Ευρώπη και τελευταία σε όλο τον κόσμο, οι Γιορτές Παλιάς Πόλης, μοναδικές στο είδος τους και φημισμένες για την ποικιλομορφία τους, το Φεστιβάλ Μάνος Χατζιδάκις, θεσμοί αξεπέραστοι που δίνουν το γνώρισμα του πολιτιστικού οργασμού στην πόλη μας, συνεπικουρούμενες από εκδηλώσεις, φορέων και συλλόγων.

Επτάνησα

Τα Επτάνησα αποτελούν ένα σύμπλεγμα επτά κυρίων νησιών και αρκετών μικρότερων που βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος κατά μήκος των δυτικών ακτών της Ελλάδας. Τα νησιά αυτά δεν γνώρισαν την τουρκική κατάκτηση αλλά κατακτήθηκαν από Άγγλους, Βενετούς και Γάλλους οι οποίοι συνέβαλαν στο να αναπτυχθεί το πολιτιστικό και μορφωτικό επίπεδο, οι τέχνες και τα γράμματα στην περιοχή. Η πλούσια βλάστηση, οι υπέροχες βοτσαλωτές ή αμμώδεις παραλίες, τα αμέτρητα φυσικά αξιοθέατα και η σπουδαία πολιτιστική παράδοση αποτελούν πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες όλο το χρόνο.

Με ένα απλό κλικ στο anthemionflowers η παράδοση λουλουδιών στα Ιόνια νησιά είναι εύκολη.

Κέρκυρα

H Κέρκυρα είναι ένα νησί με πλούσια ιστορία και σπάνια φυσική ομορφιά. Η πόλη της Κέρκυρας χαρακτηρίζεται από το έντονο βενετσιάνικο στοιχείο, αλλά και από πολλές αγγλικές και γαλλικές επιρροές. Είναι κοσμοπολίτικη πόλη που αποπνέει μια αίσθηση αρχοντιάς, με κύρια αξιοθέατα τη μεγάλη πλατεία Σπιανάδα, που είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, το Παλιό και το Νέο Φρούριο, το Δημαρχείο (Θέατρο Σαν Τζάκομο), το Κανόνι, το Μον Ρεπό αλλά και τα Μουσεία Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Ιστορίας.

Είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς στην Ελλάδα και φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες, το καταπράσινο τοπίο, τα ιδιαίτερα έθιμα και τις πεντανόστιμες παραδοσιακές συνταγές της. Το νησί, επίσης, είναι γνωστό για το Βενετσιάνικο καρναβάλι του, αλλά και για το Πάσχα του με το χαρακτηριστικό σπάσιμο των πήλινων κανατιών που πετάνε οι ντόπιοι από τα μπαλκόνια τους!

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά με την πλούσια πολιτιστική της παράδοση, με την σπουδαία παρακαταθήκη της στις τέχνες και τα γράμματα, με την απείρου κάλλους ομορφιά της, με την παρθένα φύση της αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Κάθε τοπίο και κάθε αξιοθέατο αφηγείται μια μοναδική ιστορία παράδοσης και πολιτισμού σε έναν τόπο προικισμένο με εξαιρετική κληρονομιά. Από γραφικά χωριά μέχρι παγκοσμίου φήμης εξωτικές παραλίες και από ορεινά μονοπάτια μέχρι φυσικά θαύματα, η Κεφαλονιά είναι ένα νησί που μετατρέπει τις διακοπές σε εμπειρία ζωής. 

Τα παραδοσιακά κεφαλονίτικα προϊόντα είναι παγκοσμίως διάσημα για τη γεύση, την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους και είναι πραγματικά λαχταριστά!

Αγοράστε πριν φύγετε από το νησί μάντολες, κρασιά, φέτα, μέλι και άλλα τοπικά προϊόντα.

Δωδεκάνησα

Τα Δωδεκάνησα αποτελούνται από ένα σύνολο νησιών και νησίδων ανάμεσα στην Σάμο, την Κρήτη και τα μικρασιατικά παράλια. Η πλούσια βλάστηση, οι υπέροχες δαντελωτές ακτές με τα καταπληκτικά γαλαζοπράσινα νερά, τα πατροπαράδοτα έθιμα, η εκλεκτή κουζίνα, και η ξεχωριστή κουλτούρα των κατοίκων του κάθε νησιού έχουν κερδίσει  το ενδιαφέρον των επισκεπτών τις τελευταίες δεκαετίες. Τα Δωδεκάνησα αποτελούν ιδανικούς προορισμούς τόσο για κοσμοπολίτικες όσο και για ήσυχες διακοπές όλες τις εποχές τους χρόνου.

Επιλέξτε λουλούδια για γάμο, βάπτιση ή αρραβώνα.

Ρόδος

Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και αποτελεί δημοφιλή προορισμό διακοπών για Έλληνες και τουρίστες. Είναι ένα νησί με ιστορία 5000 χρόνων. Υπήρξε κέντρο οικονομικής και πολιτισμικής άνθισης για πολλούς αιώνες και αποτελεί σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών που αποτυπώνεται στην τέχνη, γλώσσα και την αρχιτεκτονική του νησιού. Μεσαιωνικά κάστρα, νεοκλασικά κτίρια, κτίρια με ιταλική αρχιτεκτονική συνδυάζονται υπέροχα με σύγχρονα κτίρια και κοσμοπολίτικα ξενοδοχεία. 

Η Ρόδος είναι ένας ευλογημένος τόπος με πλούσιο υποθαλάσσιο περιβάλλον, τρεχούμενα κρυστάλλινα νερά, τοπία εξαιρετικού φυσικού κάλλους, προστατευόμενες περιοχές NATURA 2000, πολυβραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες και ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες.

Κως

Η Κως είναι το δεύτερο νησί των Δωδεκανήσων και βρίσκεται απέναντι από τα μικρασιατικά παράλια. Διαθέτει πολλά ιστορικά μνημεία, βυζαντινές εκκλησίες, οθωμανικά τεμένη, επιβλητικά μεσαιωνικά κάστρα και κτίρια ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής που αποτυπώνουν την πλούσια ιστορία του νησιού που χρονολογείται περίπου από το 3000 π.Χ. 

Στην Κω γεννήθηκε ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της σύγχρονης ιατρικής και εμπνευστής του όρκου του Ιπποκράτη.

Σήμερα η Κως είναι ένα σύγχρονο τουριστικό νησί με πολλές δυνατότητες σε θέματα διαμονής, πλούσια παραδοσιακή κουζίνα, υπαίθριες δραστηριότητες για όλα τα γούστα, έντονη ή χαλαρή διασκέδαση που θα κάνουν τις διακοπές πραγματικά αξέχαστες.

Κυκλάδες

Οι Κυκλάδες είναι ένα νησιωτικό σύμπλεγμα στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Στις Κυκλάδες ανήκουν τα πιο δημοφιλή νησιά της χώρας μας καθώς η γεωγραφική τους θέση σε συνδυασμό με το ανεπανάληπτο φυσικό τους τοπίο βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις τουριστών παγκοσμίως. Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές είτε για όσους αγαπούν τα κοσμοπολίτικα νησιά οι Κυκλάδες μπορούν να το προσφέρουν. 

Τα γραφικά ξωκλήσια,τα μοναδικά τοπία, τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, οι πανέμορφες ακρογιαλιές, και η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων συνδυάζονται υπέροχα με τα αρχαιολογικά μνημεία, τα ιστορικά, γεωλογικά, οικολογικά και θρησκευτικά αξιοθέατα.

Ευχηθείτε σε φίλους και συγγενείς με λουλούδια και φυτά.   

Πάρος

Η Πάρος είναι από τα δημοφιλέστερα νησιά της Ελλάδας χάρη στις πανέμορφες παραλίες της αλλά και το πλήθος δραστηριοτήτων και αξιοθέατων που προσφέρει στον επισκέπτη. Ανακάλυψε την πλούσια ιστορία του νησιού με τις μοναδικές φυσικές ομορφιές του, τα γραφικά χωριά του καθώς και τα σπουδαία μνημεία και αρχαιολογικά αξιοθέατα. Τα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στο νησί είναι: Η Παροικιά, το εμπορικό κέντρο της διασκέδασης και του shopping, η Παναγία Εκατονταπυλιανή, ο σημαντικότερος ναός της παλαιοχριστιανικής εποχής στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου, και η Νάουσα, ο μικρός οικισμός της Πάρου γνωστός για το ενετικό λιμανάκι της με τα ψαροκάικα και τις ταβέρνες. 

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη ή Θήρα βρίσκεται στις Κυκλάδες και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές στον κόσμο. Είναι παγκοσμίως διάσημη για την απαράμιλλη φυσική της ομορφιά, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, το ηφαίστειο με την εντυπωσιακή καλντέρα, την κοσμοπολίτικη ζωή στα μπαρ και εστιατόρια και τη μοναδική της θέα στο Αιγαίο.

Η Σαντορίνη διαθέτει πανέμορφες παραλίες με μοναδικά χρώματα που οφείλονται στο ηφαίστειο του νησιού. Η ηφαιστειογενής μαύρη και κόκκινη πέτρα κυριαρχεί στο νησί αλλά και σε πολλές από τις παραλίες του νησιού.

Στη Σαντορίνη παράγονται τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, όπως εξαιρετικό κρασί, λευκές μελιτζάνες, ντοματάκια, φάβα και κάπαρη.

Στερεά Ελλάδα

Η Στερεά Ελλάδα βρίσκεται στο νότιο τμήμα του ηπειρωτικού κορμού της χώρας και είναι πλούσια σε φυσικές ομορφιές και με ένδοξο ιστορικό παρελθόν. Η καταπράσινη φύση, τα γραφικά παραδοσιακά χωριά, τα αξιόλογα αρχαία μνημεία, οι υπέροχες παραλίες, τα ειδυλλιακά φυσικά τοπία, και η σπουδαία ιστορική και πολιτισμική παράδοση θα συναρπάσουν κάθε Έλληνα και ξένο τουρίστα. Πλούσια σε φυσικές ομορφιές και με ένδοξο ιστορικό παρελθόν και πλούτο, η Στερεά Ελλάδα αποτελεί έναν ευλογημένο τόπο που θα σας συνεπάρει και θα χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη.

Τα λουλούδια είναι το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση. Ανακαλύψτε τα σε ένα τοπικό ανθοπωλείο.

Αγρίνιο

Το Αγρίνιο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Αιτωλοακαρνανίας και σημαντικό οικονομικό, πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο. Η ιστορία της πόλης του Αγρινίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον καπνό. Τα κτίρια των καπναποθηκών είναι χώροι που έχουν σαφώς ιστορική, αρχιτεκτονική και πολιτιστική αξία για την πόλη.

Διαθέτει διάφορα αξιοθέατα, το Αρχαιολογικό και το Λαογραφικό μουσείο όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα πράγματα για τον τρόπο ζωής και την ιστορία της περιοχής. Τα πάρκα, οι μεγάλοι πεζόδρομοι, οι μικρές πλατείες και τα γραφικά καφέ δίνουν μια άλλη πνοή στην πόλη. 

Θήβα

Η Θήβα βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και θεωρείται μία από τις σημαντικότερες πόλεις του κόσμου και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph» μία από τις 20 αρχαιότερες πόλεις του κόσμου.

Μια πόλη που διαθέτει σύγχρονες υποδομές και συνδυάζει το φυσικό περιβάλλον, βουνό και θάλασσα, με αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα γίνεται πόλος έλξης για να την επισκεφθεί κάποιος. Υπάρχουν δεκάδες παλαιοχριστιανικές και βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια με εντυπωσιακή αγιογράφηση και σπάνιες εικόνες που μαρτυρούν την πλούσια θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Ιδανικός προορισμός για μία μονοήμερη εκδρομή, ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές, για να απολαύσει κάποιος διάφορα σπορ ή για να γνωρίσει τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα της Θήβας.

Νησιά Αιγαίου

Το σύμπλεγμα των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου καταλαμβάνει το Ανατολικό μέρος του αρχιπελάγους και περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα νησιά της Ελλάδας. Ο αρχαιολογικός πλούτος της περιοχής, τα ιστορικά μνημεία, τα κάστρα και οι βυζαντινές εκκλησίες εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Κάθε νησί έχει να παρουσιάσει μοναδικά αξιοθέατα, και ο κάθε επισκέπτης θα ανακαλύψει γραφικά χωριά, όμορφα ξωκλήσια, νεοκλασικά σπίτια, ιαματικές πηγές και πανέμορφες παραλίες.

Στείλτε μπουκέτα λουλουδιών σε όλα τα νησιά του Αιγαίου.

Σάμος

Η Σάμος είναι από τα ωραιότερα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι ήσυχες και οργανωμένες με πεντακάθαρα νερά παραλίες, τα επιβλητικά βουνά, τα πευκοδάση, κοιλάδες γεμάτες αμπελώνες και ελαιώνες, η καταπράσινη φύση, τα γραφικά χωριά στα βουνά ή στη θάλασσα, οι σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία της είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφθεί κάποιος την Σάμο.

Η Σάμος είναι παγκοσμίως γνωστή για το γλυκόπιοτο κρασί της, το Μοσχάτο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, θυμαρίσιο μέλι και να απολαύστε τοπική ρακή (σούμα) ή ούζο. 

Λέσβος

Η Λέσβος βρίσκεται στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος νησί της Ελλάδας. Στην Λέσβο θα θαυμάσετε τους γραφικούς  λιθόστροστρωτους δρόμους και τα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής κτίρια, όπως τα πυργόσπιτα των αρχόντων, τουρκικά σπίτια, εξοχικές βίλες, τα περισσότερα και τα ομορφότερα καφενεία της Ελλάδας, δημόσια κτίρια, εντυπωσιακές εκκλησίες, μνημειακής αρχιτεκτονικής σχολεία, απλά αγροτικά σπίτια και βιομηχανικά κτίρια.

Παραδοσιακά προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε και να αγοράσετε από το νησί. Πρώτα από όλα το γνωστό αγαπημένο ούζο. Το ελαιόλαδο της Λέσβου είναι ένα αληθινό δώρο της φύσης. Η Λέσβος, φημίζεται για το λαδοτύρι, τη φέτα και το κασέρι. Πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο η σαρδέλα Καλλονής, είτε φρέσκια είτε παστή. Έχει μεγάλη παράδοση στα κεραμικά, στα αγγεία και στα εργόχειρα, το ξύλο της ελιάς, της καστανιάς και της καρυδιάς, μεταμορφώνεται στα χέρια των έμπειρων τεχνιτών της Λέσβου, σε υπέροχα έπιπλα ή αγιογραφίες.