ΑρχικήΚαρδιά με ροζ τριαντάφυλλα
/a/f/af222020_val_send-roses-in-a-heart-box-25.jpg
Καρδιά με ροζ τριαντάφυλλα

Καρδιά με ροζ τριαντάφυλλα

Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222020_VAL

Περιγραφή

Τα λουλούδια έχουν την μοναδική ιδιότητα να αλλάζουν την διάθεση των ανθρώπων! Βάλτε ένα όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπο των αγαπημένων σας με την εκπληκτική αυτή σύνθεση από πανέμορφα ροζ τριαντάφυλλα που περιβάλλονται από γυψόφυλλο, τοποθετημένα σε μία βάση από μελαμίνη σε σχήμα καρδιάς. Το ιδανικό δώρο για να γιορτάσετε μία επέτειο ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να εντυπωσιάσετε τον ξεχωριστό παραλήπτη σας!

Διαγώνιος καρδιάς: 25εκ/9.8"

Η σύνθεση κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Τα τριαντάφυλλα μας είναι εισαγωγής από το Εκουαδόρ και εξαιρετικής ποιότητας. Η ποσότητα λουλουδιών που χρησιμοποιούνται σε κάθε κουτί εξαρτάται από το μέγεθος του κάθε στελέχους.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.Αξιολογήσεις

Καρδιά με ροζ τριαντάφυλλα

Τιμή: 90.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222020_VAL