ΑρχικήΟρχιδέα ροζ Φαλαίνοψις (4 κλαδιά σε γυαλί)
/o/r/orxidees-roz-giali1-af700595.jpg
Ορχιδέα ροζ Φαλαίνοψις (4 κλαδιά σε γυαλί)

Ορχιδέα ροζ Φαλαίνοψις (4 κλαδιά σε γυαλί)

Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700595

Περιγραφή

Στείλτε τις καλύτερες ευχές σας με ένα πανέμορφο και πολυτελές δώρο. Τέσσερις (4) υπέροχες ροζ φαλαίνοψις ορχιδέες τοποθετημένες σε ένα γυάλινο κυλινδρικό βάζο σίγουρα θα χαρίσουν φυσική κομψότητα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Μία υπέροχη σύνθεση φυτών που δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα, έχει μεγάλη διάρκεια και θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σας σε κάθε περίσταση.

Διαστάσεις περίπου: Ύψος: 80-90 εκ. (31"-35") Διάμετρος: 25 εκ. (9.8")

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Ορχιδέα ροζ Φαλαίνοψις (4 κλαδιά σε γυαλί)

Τιμή: 100.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700595