ΑρχικήΟρτανσία σε μπλε/σιέλ χρώμα
/o/r/ortansia-siel-futo-af700502.jpg
Ορτανσία σε μπλε/σιέλ χρώμα

Ορτανσία σε μπλε/σιέλ χρώμα

Τιμή: 25.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700502

Περιγραφή

Υπέροχα εντυπωσιακά άνθη γαλάζιας/μπλε ορτανσίας. Ένα κλασικά διαχρονικό φυτό η ορτανσία είναι ιδανική για να χαρίσει χαμόγελα ευτυχίας στους αγαπημένους σας άντρες και γυναίκες. Ευχηθείτε χρόνια πολλά σε φίλους ή συνεργάτες με το αγαπημένο αυτό φυτό και σίγουρα θα τους εντυπωσιάσετε με την φρεσκάδα και την ομορφιά του.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΣΠΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Διαστάσεις: Ύψος: 40-50εκ. (15.5"-19.5") Διάμετρος: 15εκ/6"

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Ορτανσία σε μπλε/σιέλ χρώμα

Τιμή: 25.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF700502