ΑρχικήΔύο ορχιδέες σε γόνδολα
/k/e/keramiko-dio-mini-orxidees-af666023.jpg
Δύο ορχιδέες σε γόνδολα

Δύο ορχιδέες σε γόνδολα

Τιμή: 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666023

Περιγραφή

Ψάχνετε για ένα όμορφο δώρο που δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα και θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σας; Τότε αυτή τη όμορφη σύνθεση θα ενθουσιάσει σε κάθε περίσταση. Δύο μίνι κομψές ορχιδέες τοποθετημένες σε μία βάση σε σχήμα γόνδολας, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό δώρο που θα διακοσμήσει υπέροχα κάθε χώρο! 

Διαστάσεις γόνδολας περίπου : μήκος 26 εκ. 

Η σύνθεση φυτών κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Δύο ορχιδέες σε γόνδολα

Τιμή: 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666023