ΑρχικήΦυτά καλαγχόες σε κασπώ

Φυτά καλαγχόες σε κασπώ

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 35.00 50.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF800601
Βασικό
35.00 50.00

Περιγραφή

Υπέροχη σύνθεση με πολύχρωμες καλαγχόες όμορφα τοποθετημένες σε ένα κεραμικό κασπώ. Χαρίστε στους αγαπημένους σας αυτό το δώρο και σίγουρα θα σας ευχαριστήσουν για την σκέψη σας. Η καλαγχόη είναι ένα από τα φυτά που είναι εύκολο να αναπτυχθεί καθώς δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα. Ιδανικός τρόπος να ευχηθείτε καλορίζικο το νέο σπίτι, καλές δουλειές ή χρόνια πολλά. 

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Φυτά καλαγχόες σε κασπώ

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 35.00 50.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF800601
Βασικό
35.00 50.00