ΑρχικήΣύνθεση φυτών σε καλάθι δώρου
/a/f/af666035-futa.jpg
Σύνθεση φυτών σε καλάθι δώρου

Σύνθεση φυτών σε καλάθι δώρου

Τιμή: 50.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666035

Περιγραφή

Προσθέστε θετική ενέργεια σε κάθε χώρο με αυτή τη σύνθεση φυτών. Ένα όμορφο καλάθι που περιέχει διάφορα ανθισμένα και πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου, δημιουργεί ένα υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση. Ο τέλειος τρόπος για να στείλετε τις ευχές σας για "Καλή Ανάρρωση", για συγχαρητήρια για μια νέα δουλειά ή σπίτι ή ως συλλυπητήριο δώρο. Στείλτε την σύνθεση αυτή και εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας για πολλά χρόνια.

Η σύνθεση φυτών κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου καθώς και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Σύνθεση φυτών σε καλάθι δώρου

Τιμή: 50.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666035