ΑρχικήΔερμάτινο μπαούλο με ένα μπουκάλι κρασί
/m/p/mpaoulo-krasi-louloudia-kokkino-aspro-af333016.jpg
Δερμάτινο μπαούλο με ένα μπουκάλι κρασί

Δερμάτινο μπαούλο με ένα μπουκάλι κρασί

Τιμή: 65.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF333016

Περιγραφή

Δερμάτινο μπαούλο που περιέχει ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί, Κατώγι Αβέρωφ 750 ml, πλαισιωμένα από υπέροχα λουλούδια σε πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις. Λευκόδεντρα, ορχιδέες σιμπίντιουμ, τριαντάφυλλα, υπέρικουμ, χρυσάνθεμα, αλστρομέριες και ζέρμπερες σε έναν χορό ποιότητας, ομορφιάς και φρεσκάδας!

Διαστάσεις βάσης: Μήκος: 35εκ/13.7" Πλάτος: 20εκ/7.8"

Οι συνθέσεις μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας

Τα κρασιά ή η βάση μπορεί να αντικατασταθεί λόγω έλλειψης ή επιθυμίας σας από άλλη, ίδιας ποιότητας και τιμής αντίστοιχα, εφόσον ενημερωθείτε πρώτα! Λόγω του αλκοόλ που περιέχει το δώρο απαιτείται η παρουσία ενήλικα κατά την παράδοση.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου καθώς και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Δερμάτινο μπαούλο με ένα μπουκάλι κρασί

Τιμή: 65.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF333016