ΑρχικήΜπλε Υάκινθος σε Κεραμική κούπα
/i/m/img_7008-.jpg
Μπλε Υάκινθος σε Κεραμική κούπα

Μπλε Υάκινθος σε Κεραμική κούπα

Τιμή: 30.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700556

Περιγραφή

Προσθέστε άρωμα και ομορφιά σε κάθε χώρο με υπέροχους υάκινθους σε μπλε χρώμα που βρίσκονται όμορφα τοποθετημένοι μέσα σε μιά κεραμική κούπα. Ο τέλειος τρόπος για να ευχηθείτε σε κάθε ευχάριστη περίσταση και το καλύτερο δώρο για να γιορτάσετε την αγάπη και την φιλία.  Ευχηθείτε χρόνια πολλά, πείτε ''ευχαριστώ'' ή στείλτε τις ευχές σας για καλορίζικο το νέο σπίτι σε φίλους και σίγουρα θα χαμογελάσουν.

Διαστάσεις περίπου Ύψος: 15εκ/5.9" Διάμετρος: 14εκ/5.5"

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Σας ενημερώνουμε ότι οι υάκινθοι μπορεί κατά την παράδοση να είναι κλειστοί. Πολύ σύντομα θα ανθίσουν και θα ομορφύνουν τον χώρο σας για μεγαλύτερο διάστημα.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και ο αριθμός των λουλουδιών του υάκινθου είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Μπλε Υάκινθος σε Κεραμική κούπα

Τιμή: 30.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700556