ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Όροι Χρήσης

Εισαγωγή

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα anthemionflowers.com παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες/μέλη/πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του anthemionflowers.com, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες

Όταν επισκέπτεστε το anthemionflowers.com, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το anthemionflowers.com με ηλεκτρονικό τρόπο, αποδέχεστε το δικαίωμα του anthemionflowers.com, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Προσωπικά Δεδομένα

Το απόρρητό σας είναι ύψιστης σημασίας για εμάς και θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα προσωπικά σας στοιχεία όπως περιγράφονται στη σελίδα των προσωπικών δεδομένων.

Διαγραφή προσωπικών δεδομένων.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να διαγράψετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας για το www.anthemionflowers.com, τότε απλά στείλτε μας ένα email στο [email protected]

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο anthemionflowers.com, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος anthemionflowers.com ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του anthemionflowers.com.

Άδεια Χρήσης και Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό Κατάστημα

Το anthemionflowers.com παρέχει στους πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος www.anthemionflowers.com, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες του anthemionflowers.com διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα www.anthemionflowers.com σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει τo anthemionflowers.com, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από τo anthemionflowers.com.

Περιορισμός της Ευθύνης από τη Χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα anthemionflowers.com παρέχεται από την anthemionflowers.com "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Το anthemionflowers.com δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Περιγραφές Προϊόντων

To anthemionflowers.com προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Εντούτοις τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, ορισμένα είδη δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα, οπότε αντικαθίσταται με προϊόντα ανάλογης αξίας, το ίδιο ισχύει και για τις βάσεις των συνθέσεων, περιτυλίγματα κ.λπ. Οι συνθέσεις και τα μπουκέτα μας κατασκευάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες στο κατάστημά μας ή από τα μέλη του συνεργαζόμενου Δικτύου λουλουδιών της Ελλάδος ή του Εξωτερικού και ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την εικόνα του προϊόντος στο online κατάστημα, λόγω της διαφορετικής τεχνικής κάθε ανθοδέτη. Τα μπουκέτα, συνθέσεις, χρώματα ή υλικά που ενδέχεται να διαφέρουν από τα εικονιζόμενα προϊόντα σας εγγυόμαστε πως θα είναι ίσης αξίας και άριστης ποιότητας και θα ενημερώνεστε προηγουμένως για οποιαδήποτε αλλαγή.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Οι τιμές αναγράφονται σε ευρώ αλλά και σε άλλες ισοτιμίες, όπου ζητηθούν και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ανάλογα το προϊόν και το καθεστώς φόρων της χώρα προορισμού. Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας ισχύουν για μέγιστο χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν κατά τις περιόδους εορτών καθώς και με την εβδομάδα αγοράς του προϊόντος.

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή

Πραγματοποιείται αν η αποστολή των λουλουδιών δύναται να εκτελεσθεί στην Αθήνα, επαρχία, εξωτερικό και σε ευπρόσιτες περιοχές που υπάρχουν συνεργαζόμενα μέλη του δικτύου. Επιπλέον έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τόπο παράδοσης και με την σχετική ενημέρωση του αποστολέα.

Ποτά και Κρασιά

Όλα τα ποτά & αλκοολούχα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση από το anthemionflowers.com δεν παραδίδονται σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών ΑΥΣΤΗΡΑ!

Μπαλόνια - Προειδοποίηση:

Κίνδυνος πνιγμού - Παιδιά κάτω των 8 ετών μπορεί να πνιγούν ή να πάθουν ασφυξία όταν έρθουν σε επαφή με ξεφούσκωτα ή σπασμένα μπαλόνια. Απαιτείται επίβλεψη από ενήλικα. Πετάξτε τα σπασμένα μπαλόνια αμέσως!

Δικαίωμα Αλλαγών

Το anthemionflowers.com διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, την εμπορική, την πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ακύρωση Παραγγελίας και Επιστροφή Χρημάτων - Λόγω Ελαττώματος

Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη ετοιμαστεί, αποσταλεί ή παραδίδεται, δεν είμαστε σε θέση να την ακυρώσουμε. Αν η παραγγελία σας έχει προγραμματιστεί για μια μελλοντική ημερομηνία παράδοσης, μπορούμε να την ακυρώσουμε και θα σας επιστραφούν τα χρήματά σας στο ακέραιο. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 531 3623 & +30 210 531 3489. Έχετε το δικαίωμα ακόμη να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για δική σας χρήση εντός 24 ωρών. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο +30 210 531 3623 & +30 210 531 3489 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.

Εφαρμοστέος Νόμος - Διαφωνίες

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος anthemionflowers.com συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος anthemionflowers.com, και κατά συνέπεια του anthemionflowers.com. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος anthemionflowers.com ή με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια Αθηνών.