ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ)

Τρίτη 21 Μαίου γιορτάζει ο Κωνσταντίνας, η Κωνσταντίνα και η Ελένη, χαρίστε τους τις ευχές σας με ένα κλικ!

Μπλε λουλούδια |Μπουκέτο | Σύνθεση

Τα μπλε λουλούδια προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία. Αποστολή μπουκέτα και συνθέσεις με μπλε τριαντάφυλλα, ίριδες ή ορτανσίες και εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας σε κάθε γεγονός της ζωής.

1 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
50 € - 100 €
Χρώμα
Άσπρο
Μπλε
Δίχρωμο
Βάσεις
Καλάθι
Άνθη
Τριαντάφυλλα
Ζέρμπερες
Δώρα
Δώρα για παιδιά
Αρκουδάκια
Περίσταση
Νεογέννητο αγόρι
Να σας ζήσει
Να σας ζήσει
GRAF600227
61.00 - 138.00

    Τα λουλούδια σε μπλε αποχρώσεις συμβολίζουν την ηρεμία και την ειρήνη καθώς είναι γνωστό ότι το χρώμα αυτό βοηθάει τους ανθρώπους να απελευθερώσουν τα αρνητικά συναισθήματα ή τα συναισθήματα άγχους! 

    Τα μπλε λουλούδια δείχνουν την επιθυμία για κατάκτηση οπότε είναι τέλεια αν επιθυμείτε να κερδίσετε αυτόν|ή που αγαπάτε. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να δείξετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τέλος, τα άνθη και τα φυτά σε μπλε αποχρώσεις αντιπροσωπεύουν την μνήμη και τιμή και μπορούν να δοθούν ως συλλυπητήρια δώρα για να τιμήσουν αυτούς που δεν είναι πλέον παρόντες.

    Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από μπλε λουλούδια που μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε στους αγαπημένους σας και να τους εντυπωσιάσετε. Μπορείτε να βρείτε στα ανθοπωλεία σε όλη την Ελλάδα κομψές και πανέμορφες ίριδες, ορτανσίες, γεράνια, καμπανούλες και τριαντάφυλλα. Εκτός από τα φυσικά μπλε άνθη μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα και πρωτότυπα μπουκέτα και συνθέσεις με βαμμένα μπλε τριαντάφυλλα.

    Ότι και αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα εκπλήξετε τον παραλήπτη σας και θα τον κάνετε να νιώσει ξεχωριστός με τα μπλε λουλούδια που θα του χαρίσετε.