online ανθοπωλειο | Αιγάλεω | Anthemionflowers
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Γνωρίστε το ανθοπωλείο μας

Το ανθοπωλείο μας λειτουργεί απο το 1992 και έχει την έδρα του στο Αιγάλεω, Θηβών 499.

Μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε τα πιο φρέσκα και ποιοτικά άνθη της αγοράς,οικονομικά και με τις πιό σύγχρονες υπηρεσίες.

Γιατί να επιλέξετε το ανθοπωλείο μας;

Η συλλογή με τα προιόντα μας είναι ίσως η μεγαλύτερη στο κόσμο,τουλάχιστον 600 ανθοσυνθέσεις και μπουκέτα λουλουδιών θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Πληθώρα συνοδευτικών αντικειμένων που θα κάνουν το δώρο σας κυριολεκτικά μοναδικό και πρωτότυπο. Η ποιότητα των λουλουδιών μας είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη,τα λουλούδια που χρησιμοποιούμε σε όλες τις κατασκευές μας είναι εισαγωγής και τα καλύτερα που υπάρχουν.Η τιμολογιακή μας πολιτική σε σχέση με τη ποιότητα που παρέχουμε είναι η φιλικότερη της αγοράς με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη.Στόχος μας είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα απο λουλούδια με τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή που μπορεί να έχουν τα κομμένα άνθη.

Όποιο και αν είναι το λουλούδι ή το δώρο που θέλετε να στείλετε, όπου και αν θέλετε να σταλεί, στο anthemionflowers θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γιατί εμείς, από το 1992 επιλέγουμε με αγάπη και φροντίδα τα καλύτερα λουλούδια και φυτά και φροντίζουμε για την άμεση εξυπηρέτησή σας με τη μοναδική ποιότητα του Ανθέμιον! Με ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν επιλέγετε να στείλετε λουλούδια από το online ανθοπωλείο μας, επιλέγετε να αποστείλετε τα πιο φρέσκα και πιο ποιοτικά μπουκέτα λουλουδιών που θα παραδοθούν την ημέρα που επιθυμείτε, στον παραλήπτη που επιθυμείτε.

αποστολή λουλουδιών στην αθηνα

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Κάθε δώρο έχει τη δική του μοναδική σημασία έχοντας σαν κύριο σκοπό να μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά του ιδιαίτερου παραλήπτη του.

Ανακαλύψτε παρακάτω βήμα βήμα τη διαδικασία που ακολουθούμε στο Ανθέμιον για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας και τις καλύτερες υπηρεσίες μας για ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Προμηθευόμαστε ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ και ΦΥΤΑ από παραγωγούς που φροντίζουν να τα μεγαλώνουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, εξατομικεύοντας τη φροντίδα τους ανάλογα με τις ανάγκες κάθε είδους λουλουδιού και με οικολογικη καλλιέργεια!

Χρησιμοποιούν μόνο βιολογικά συστατικά για να τα θρέψουν και να ενισχύσουν τις ιδιότητές τους. Φροντίζουν επίσης να λαμβάνουν το φως και το νερό που χρειάζονται μέχρι να είναι η τέλεια στιγμή για να τα κόψουν.

Μόλις κοπούν τα λουλούδια οι αγρότες φροντίζουν να παραδοθούν στους κατάλληλους ανθοπώλες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες των πελατών τους.

Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται με ευέλικτο και συντονισμένο τρόπο, έτσι ώστε τα λουλούδια να παραμένουν φρέσκα ανά πάσα στιγμή.

Η μεταφορά τους στα ανθοπωλεία σε όλο τον κόσμο γίνεται με γρήγορο και ασφαλές σύστημα έτσι ώστε να διατηρούνται τα λουλούδια σε άριστη κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η ομάδα του Ανθέμιον μόλις λάβει την παραγγελία αρχίζει την επεξεργασία της επικοινωνώντας με την κατάλληλη ομάδα συνεργατών μας ανθοπωλείων που βρίσκονται πιο κοντά στην τοποθεσία παράδοσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι τα λουλούδια φτάσουν στην ώρα τους και σε εξαιρετική κατάσταση.

Όλες οι ανθοδέσμες και οι συνθέσεις λουλουδιών που μπορείτε να δείτε στο κατάστημά μας δημιουργούνται με αγάπη και φροντίδα από την ομάδα μας μέχρι να φτάσουν ασφαλή στον παραλήπτη τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ξεκινήσαμε το 1992, με ένα ανθοπωλείο στην Αθήνα και είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα δίκτυα ανθοπωλείων σε όλο τον κόσμο καθώς επίσης και για τον συνεχώς ενημερωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα anthemionflowers.com.

Η προσπάθειά μας αναγνωρίστηκε από ευρύ κοινό, όχι μόνον του Αιγάλεω αλλά και όλης της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο.

Έτσι κατόπιν δέκα περίπου χρόνων επιτυχημένης πορείας το 2002 και με σκοπό την ακόμη καλύτερη έκθεση των προϊόντων και εξυπηρέτηση των πελατών μας η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο κατάστημα.

Σήμερα, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας και με την επιθυμία δημιουργίας ξεχωριστών δώρων για όσους μας εμπιστεύονται το ανθοπωλείο μας προχώρησε στην δημιουργία του καταστήματος anthemionflowers.com για να επιλέξετε ένα δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ανθέμιο - Ένα Αρχαίο Ελληνικό Σύμβολο

Το όνομά μας έχει σχέση με τα λουλούδια και την επικοινωνία των συναισθημάτων των ανθρώπων. Το ανθέμιον, όρος προερχόμενος από το άνθος = λουλούδι στην αρχαία Ελληνική γλώσσα, είναι σχηματοποιημένο άνθος που χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό θέμα. Γλυπτά που συμπλήρωναν την διακόσμηση των αετωμάτων στο ναό του Παρθενώνα και συνήθως είχαν την μορφή ζώων, μυθικών τεράτων, φυτών αλλά και θεών. Όσα αναπαριστούσαν άνθη ονομάζονταν ανθέμια. Τα ανθέμια έγιναν δημοφιλή στην διακόσμηση των ναών στα μέσα του 6ου π.χ. αιώνα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Τίποτα δεν μας κάνει πιο χαρούμενους από το να βλέπουμε ένα αστραφτερό χαμόγελο στο πρόσωπο κάποιου που λαμβάνει ένα μπουκέτο-έκπληξη με λουλούδια. Αυτός είναι πάντα ο νούμερο ένα στόχος μας για όλες τις παραγγελίες που ετοιμάζουμε. Μεταφέρουμε τα αισθήματα σας με ευθύνη και ασφάλεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερης ποιότητας λουλούδια, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Κάθε πελάτης μας απολαμβάνει τα δώρα μέσω των εξαιρετικής ποιότητας  προϊόντων, υπηρεσιών και της σχέσης τιμής-ποιότητας που καθοδηγείται από την καινοτομία και την τεχνολογία.

Εργαζόμαστε καθημερινά λαμβάνοντας υπόψη τις παρακάτω αξίες:

Αξιοπιστία, Δέσμευση, Ακεραιότητα, Ηθική, Ολοκλήρωση του έργου μας, Σεβασμός, Ευγνωμοσύνη, Περιεκτικότητα

Πελάτης (Εξωτερικός και Εσωτερικός π.χ. Υπάλληλοι & Συνεργάτες), Επαγγελματική πληροφόρηση (feedback), Υπευθυνότητα

Συλλογική Ανάπτυξη, Κερδοφορία, Συνείδηση ​​κόστους, Ενσωμάτωση, Βιωσιμότητα, Κοινοτική υπηρεσία, Κοινωνική Ευθύνη Συνεχής Μεταμόρφωση, Καινοτομία, Βελτίωση, Περιέργεια, Κοινή χρήση και αναζήτηση γνώσης, Συνεργασία, Ανθεκτικότητα, Ευκινησία, Προσαρμοστικότητα, Διαφορετικότητα.

anthemionflowers