ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τρόποι Αποστολής

Στο anthemionflowers.com η αποστολή λουλουδιών γίνεται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή!

  • > Για αποστολές λουλουδιών στην Αθήνα και τα προάστια παραδίδεται με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή, με τα ιδιόκτητα μέσα διανομής του ανθοπωλείου μας όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
  • > Για αποστολές λουλουδιών σε όλο το υπόλοιπο Αττικής, Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο, με ΔΩΡΕΑΝ* αποστολή μέσω του δικτύου της Cosmoflora.

(*) Η δωρεάν αποστολή λουλουδιών εκτός των Αθηνών και στο εξωτερικό, ισχύει για ευπρόσιτες περιοχές όπως πόλεις, κωμοπόλεις, την χώρα των Νήσων και ΟΧΙ τα χωριά που δεν έχουμε στο δίκτυο μας, με το συμβεβλημένο δίκτυο πωλήσεων. Για περιοχές, πόλεις ή χωριά που δεν βρίσκονται στη λίστα μας ρωτήστε μας τηλεφωνικώς στο +30 2105313623 & 2105313489. Εφόσον η περιοχή που επιλέξετε τελικά είναι δυσπρόσιτη ή δεν εξυπηρετείται απευθείας, θα σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος, αν υπάρχει, τηλεφωνικά ή με e-mail.

Αποστολή Λουλουδιών εντός Αθηνών

Η αποστολή των λουλουδιών πραγματοποιείται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Σάββατο, 09:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ.
Την Κυριακή οι παραδόσεις γίνονται από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσης μαζί μας για ώρα εκτός του ωραρίου μας.
Η παραγγελία σας πρέπει να δίνεται τουλάχιστον 2-3 ώρες νωρίτερα από την επιθυμητή ώρα παράδοσης, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για την δημιουργία και έγκαιρη αποστολή του προϊόντος. Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε όπως μας δώσετε την εντολή παραγγελίας μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία παράδοσης. Κατά γενικό κανόνα, η παράδοση πραγματοποιείται την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα.

Ωράριο Αποστολής Λουλουδιών στην Αθήνα και στην Επαρχία και για Αυθημερόν Παράδοση

Τις καθημερινές, η αποστολή λουλουδιών στην επαρχία γίνεται/παραδίδεται αυθημερόν όταν η λήψη της παραγγελίας γίνει μέχρι τις 20:30 το αργότερο (εκτός εξαιρέσεων), διαφορετικά, η παράδοση γίνεται την επομένη ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Παράδοση Σάββατο: για αυθημερόν παράδοση, οι παραγγελίες θα πρέπει να δίνονται μέχρι τις 19:00 το απόγευμα το αργότερο για την Αθήνα και για την επαρχία μέχρι τις 16:00!
Παράδοση Κυριακή: για αυθημερόν παράδοση, οι παραγγελίες θα πρέπει να δίνονται μέχρι τις 17:00 το απόγευμα το αργότερο για την Αθήνα και για τη επαρχία μέχρι τις 14:00 γιατί το δίκτυο ανθέων κλείνει μετά τις 14:00 και δεν υπάρχει επικοινωνία με τους συναδέλφους μας!
Για περαιτέρω διευκρινήσεις τηλεφωνήστε μας στο 210 531 3623 & 210 531 3489.

Αποστολή Λουλουδιών Εξωτερικό

Η Αποστολή λουλουδιών στο εξωτερικό γίνεται/παραδίδεται ως εξής:

1. Χώρες που βρίσκονται ωρολογιακά πίσω από ώρα Ελλάδος π.χ. Αμερική, Γερμανία: παράδοση αυθημερόν, αν η λήψη της παραγγελίας γίνει μέχρι τις 14:00 τις καθημερινές (εκτός εξαιρέσεων κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο 2105313623 & 2105313489).
2. Χώρες που βρίσκονται ωρολογιακά εμπρός από ώρα Ελλάδος π.χ. Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία: η παραγγελία θα πρέπει να γίνει μία ή δύο ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο θα πρέπει να υπολογίσετε δύο μέρες, δηλαδή Σάββατο και την Κυριακή άρα παράδοση από Δευτέρα ή κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο 2105313623 & 2105313489.
Την Κυριακή ή τις ημέρες των εθνικών εορτών κάθε χώρας, δεν γίνονται παραδόσεις στο εξωτερικό (εκτός ειδικών εξαιρέσεων π.χ. Γιορτή της Μητέρας, Αγίου Βαλεντίνου κλπ.). Ενημερωθείτε από το ημερόλογιο μας που έχει τις αργίες όλων των χωρών. Καλό είναι να γίνεται πάντα τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας για περαιτέρω διευκρινήσεις και ειδικές παραγγελίες στο 210 5313623 & 210 531 3489.

Παραγγελίες Εξωτερικού

Η παραγγελία σας πρέπει να δίνεται τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης, εκτός Ευρώπης και Β.& Ν. Αμερικής, που κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, σας ενημερώνουμε για το αν γίνεται ή όχι αυθημερόν παράδοση. Τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες σχεδόν όλες οι χώρες του εξωτερικού δεν παραδίδουν λουλούδια: Για παραγγελίες σε ορισμένες χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης, Ν. Κορέα, Μακάο κ.λ.π. υπάρχει ειδικό καθεστώς χρόνου παράδοσης. Γι' αυτό πάντα θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημά μας στο 210 531 3623 & 210 531 3489.

Για την αποστολή των παραγγελιών σας συνεργαζόμαστε με το διεθνές δίκτυο αποστολής λουλουδιών της Cosmoflora. Προσοχή τα ανθοπωλεία στο εξωτερικό είναι κλειστά τις Κυριακές εκτός μεγάλων εορτών, όπως η γιορτή της Μητέρας κ.λ.π.

Πληροφορίες:

Στις μεγάλες γιορτές του έτους όπως γιορτή της Μητέρας, Αγίου Βαλεντίνου, Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά, για την γρήγορη και έγκαιρη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας, είναι καλύτερα να δίνονται 2-4 ημέρες πριν. Θα πρέπει να υπάρχει η κατανόηση σας σε τέτοιες ημέρες πως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει απόκλιση στις ώρες που θέλετε να παραδοθεί η παραγγελία σας. Για τις παραγγελίες που λαμβάνονται αυθημερόν τις μεγάλες γιορτές διατηρούμε το δικαίωμα παράδοσης λόγω φόρτου παραγγελιών έως και μία ημέρα μετά.

Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη, απεργιών ή ακραίων καιρικών φαινομένων το κατάστημά μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις.


Λόγω μεγάλου φόρτου παραγγελιών από το διεθνές σύστημα, ενημέρωση για την κατάστασή της παραγγελίας σας γίνεται μετά από μία έως τρεις μέρες και όχι την ίδια ημέρα (το Σαββατοκύριακο δεν υπολογίζεται). Σε κάθε περίπτωση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, τόσο για την άμεση εξυπηρέτησή του όσο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.

Πολιτική που ακολουθείται πριν την παράδοση στον παραλήπτη:

Για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση ερχόμαστε πάντοτε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη πριν την παράδοση για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία του, την διεύθυνση και την ώρα και ημέρα παράδοσης.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί με τον αποστολέα σε περίπτωση που πρέπει να διευκρινίσουμε τυχόν λεπτομέρειες για την σωστή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας ή σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη.

Σε περίπτωση που ο αποστολέας επιθυμεί να είναι έκπληξη η παράδοση επικοινωνούμε με τον παραλήπτη ενημερώνοντας ότι έχουμε ένα δέμα προς παράδοση στο όνομά του έτσι ώστε να μην χαλάσουμε την έκπληξη.

Αν ο αποστολέας επιθυμεί να παραδώσει και να διατηρήσει την έκπληξη πρέπει να δώσει όλα τα στοιχεία στον οδηγό για την διευκόλυνση του για να αποφύγει τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις, όπως το να απουσιάζει την συγκεκριμένη ώρα παράδοσης, να βρίσκεται σε άλλη διεύθυνση ή να μην επιθυμεί να παραλάβει.


Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη και θέλετε να προβούμε απευθείας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση εν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο σας ή που απουσιάζει ή σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων. Η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα, σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά και προγραμματίζεται για δεύτερη παράδοση σε συνεννόηση με τον παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής για την εκ νέου παράδοση της παραγγελίας σας.

Τα στοιχεία του παραλήπτη είναι υποχρεωτικά και σε περίπτωση που το τηλέφωνο του παραλήπτη είναι λάθος, τότε θα ψάξουμε στο διαδίκτυο για τυχόν πληροφορίες που θα διευκολίνουν το έργο μας και την ορθή παράδοση.

Αν ο παραλήπτης απουσιάζει ή δεν επιθυμεί να παραλάβει ή ζητήσει άλλη ώρα παράδοσης τότε το προϊόν θα επιστρέψει στο φυσικό κατάστημα και ο παραλήπτης ή ο αποστολέας έχει το δικαίωμα να το παραλάβει εντός 2 ημερών από το κατάστημα. Μετά το πέρας των 2 ημερών δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακεραιότητα ή ποιότητα του προϊόντος.

Ελλείψεις προϊόντων

Τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, και ορισμένα είδη δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα. Σε αυτήν την περίπτωση αντικαθίσταται με άλλα λουλούδια ανάλογης αξίας, μεγέθους και χρώματος. Το ίδιο ισχύει και για τις βάσεις των συνθέσεων, περιτυλίγματα, κρασιά, ποτά, λούτρινα, μπαλόνια και γενικά σε όλα τα προϊόντα μας. Στο anthemionflowers.com προσπαθούμε κάθε σύνθεση να έχει την ίδια εμφάνιση με αυτή που επιλέξατε στο online κατάστημά μας. Ωστόσο, για τεχνικούς λόγους μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις. Να είστε σίγουροι ότι κάθε σύνθεσή μας είναι ένα έργο τέχνης, κατασκευάζεται ειδικά για εσάς στο κατάστημά μας, και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να ταιριάζει με την ανάλογη εικόνα στο e-shop μας.

Δίκτυο Ανθέων

Το δίκτυο Ανθέμιο αποτελείται από μια ομάδα ανθοπώλεων που προσφέρουν λουλούδια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο με πάνω από 55000 συνεργαζόμενα ανθοπωλεία σε όλο το κόσμο. Κάθε ανθοπωλείο έχει επιλεγεί για την εξαιρετική του ποιότητα, την εξειδίκευσή του και την αξιοπιστία του. Συνεργαζόμαστε μαζί του στενά για να είμαστε σίγουροι ότι κάθε παραγγελία που θα ετοιμάσει για εσάς θα ξεχωρίζει για την ομορφιά και την ποιότητά της και ότι θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Για την αποστολή λουλουδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό συνεργαζόμαστε με τα διεθνή δίκτυα της Cosmoflora.