ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Πληροφορίες για την αποστολή λουλουδιών και τις παραδόσεις

Το ανθοπωλείο μας πραγματοποιεί παραδόσεις λουλουδιών 7 ημέρες την εβδομάδα με ωράριο από τις 10:00 μέχρι τις 22:00.

Μέσω του ανθοπωλείου μας μπορείτε να στείλετε λουλούδια και δώρα σε όλους τους Δήμους της Αθήνας, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και σε όλες τις χώρες του κόσμου. Το δίκτυο μας αποτελείται από τα ποιοτικότερα ανθοπωλεία και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το ανθοπωλείο μας εξυπηρετεί σχεδόν όλες τις περιοχές της Αθήνας - Αττικής, στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής, της υπόλοιπης Ελλάδας και παγκοσμίως το δίκτυο ανθοπωλών αναλαμβάνει την παράδοση των λουλουδιών σας. Στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας πρέπει να βάλετε ημερομηνία παράδοσης του δώρου σας και τον ταχυδρομικό κωδικό της περιοχής του παραλήπτη σας. Άν δεν εξυπηρετούμε την περιοχή που επιλέξατε τότε η ιστοσελίδα θα σας ανακατευθύνει στη σελίδα που εξυπηρετει το δίκτυο (Ελλάδα - Επαρχία) ή θα σας παραπέμψει να μας καλέσετε στο 2105313623 για να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Πληροφορίες για τις παραδόσεις.

 

Παράδοση λουλουδιών

 

Πως πραγματοποιείται η παράδοση.

Οι συνθέσεις λουλουδιών δημιουργούνται στο στάδιο επεξεργασίας της παραγγελίας. Αφού ολοκληρωθεί η προετοιμασία της παραγγελίας, ο οδηγός θα αναλάβει να επικοινωνήσει με τον/την παραλήπτη/πτρια, θα ενημερώσει ότι προκειται για παράδοση λουλουδιών και θα ορίσουν σε συνεννόηση ένα διάστημα παράδοσης (2-3 ώρες), οι οδηγοί πραγματοποιούν δρομολόγια με αρκετές παραδόσεις, οπότε δεν είναι δυνατόν να οριστεί συγκεκριμένη ώρα παράδοσης από τον παραλήπτη.

Δωρεάν Μεταφορικά.

Μπορείτε να στείλετε λουλούδια σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ακόμα και την ίδια ημέρα, εμείς θα ετοιμάσουμε και θα παραδώσουμε το δώρο σας αυθημερόν. Μέχρι τις 20:00 μπορείτε να κάνετε τη παραγγελία σας και τα λουλούδια θα παραδοθούν αυθημερόν. Από τη στιγμή που θα κάνετε τη παραγγελία σας υπολογίστε ότι χρειάζεται 1 - 2 ώρες για τη προετοιμασία και να είναι έτοιμη προς παράδοση.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλες τις παραγγελίες (εκτός απο κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας που δεν υπάρχει κοντινό ανθοπωλείο και όταν βάλετε το τ.κ της περιοχής θα δείτε τα έξοδα παράδοσης να προστίθενται). Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται απο τον όγκο των παραγγελιών και κατόπιν συννενόησης με τον παραλήπτη, προσπαθούμε πάντα να γίνονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι παραδόσεις.

 

Υπηρεσία express παράδοσης (παράδοση σε 2-4 ώρες).

Θέλετε άμεση παράδοση; Γίνεται, επιλέξτε αυτή την υπηρεσία στο τρόπο παράδοσης με κόστος 10.00€ και τα λουλούδια θα είναι στο προορισμό τους μέσα σε 2 - 4 ώρες απο τη στιγμή της παραγγελίας.Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τις παραδόσεις που εκτελούνται απο το ανθοπωλείο μας και τις ημέρες που δεν υπάρχει εξαιρετικός όγκος παραγγελιών όπως τις μεγάλες ονομαστικές εορτές ή γιορτή της μητέρας, αγίου βαλεντίνου κλπ.

 

Προγραμματίστε το δώρο σας και θα παραδοθεί την ημέρα που επιθυμείτε.

Θυμηθήκατε ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο έχει γενέθλια μετά απο 20 ημέρες; Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας σήμερα και να επιλέξετε ημερομηνία παράδοσης την ημέρα των γενεθλίων.Με αυτό το τρόπο δε θα ξεχάσετε ποτέ σημαντικές στιγμές, επίσης μας δίνετε τη δυνατότητα να προετοιμάσουμε με μεγαλύτερη άνεση την παραγγελία σας.

 

Παραδόσεις λουλουδιών για να συλλυπηθείτε.

Μπορούμε να στείλουμε στεφάνια με τα συλλυπητήρια σας στη κηδεία ή συνθέσεις με λουλούδια στο σπίτι. Στην περίπτωση της κηδέιας το στεφάνι βρίσκεται στο κοιμητήριο/εκκλησία πρίν την έναρξη.

 

Παραλαβη από το κατάστημα (click & collect).

Ανακαλύψτε το δώρο με λουλούδια που σας ταιριάζει από το κατάλογο στο eshop μας και επιλέξτε να το παραλάβετε από το κατάστημα, σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσφέρετε το δώρο αυτοπροσώπως.

 

Παραδόσεις λουλουδιών στο Εξωτερικό.

Μπορεί να είναι μεγάλη η απόσταση που σας χωρίζει αλλά σας δίνουμε τη δυνατότητα να ευχηθείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα χαρίζοντας τους όμορφα και φρέσκα λουλούδια. Δωρεάν μεταφορικά σε όλες τις παραδόσεις με προορισμό αποστολής όλες τις χώρες του εξωτερικού.

 

παράδοση λουλούδια αθήνα

 

Νοσοκομεία

Μπορείτε να στείλετε λουλούδια σε νοσοκομεία και μαιευτήρια για να ευχηθείτε περαστικά ή να σας ζήσει. Κάθε νοσοκομείο έχει τους δικούς του κανόνες όποτε πρέπει να τους τηρούμε, σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη παράδοση. Για παραδόσεις στα νοσοκομεία δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών. 

 

Γραφεία και Εταιρίες

Αν το επιλέξετε, μπορούμε να κάνουμε διανομή των λουλουδιών ή φυτών σε εργασιακό χώρο, είτε πρόκειται για δώρο ή για προσωπική χρήση εμείς θα χαρούμε να παραδώσουμε εντελώς δωρεάν.

 

Ξενοδοχεία

Μένει κάποιο αγαπήμενο σας πρόσωπο σε ξενοδοχείο; Μπορούμε να παραδώσουμε τα λουλουδια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου χωρίς κανένα έξτρα κόστος.

 

Κοιμητήρια

Πείτε μας την ώρα της κηδείας και το στεφάνι ή η σύνθεση λουλουδιών θα είναι στο κοιμητήριο που επιθυμείτε μαζί με τις συλλυπητήριες ευχές σας.

 

Πλοία

Σε όποια μαρίνα ή λιμάνι θέλετε, μπορούμε να στείλουμε τα λουλούδια σας στο πλοίο, θα χρειαστούμε αρκετές λεπτομέρειες για τη παράδοση αλλά η μεταφορά θα είναι φυσικά δωρεάν.