ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τρόποι Παραγγελίας

Οι παρακάτω επιλογές παραγγελίας είναι διαθέσιμες από το anthemionflowers.com:

Αγορά Online: Πραγματοποιήστε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.anthemionflowers.com. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας.

Τηλεφωνική αγορά: Επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλέφωνο +30 210 531 3623 & +30 210 531 3489 και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψει την παραγγελία σας. Οι κωδικοί των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συμβάλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας της παραγγελίας σας.

Επίσκεψη στο κατάστημα: Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στη Λεωφ. Θηβών 499 στο Αιγάλεω, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνα τα προϊόντα που είναι πιο κατάλληλα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Παραγγελία με email: Με αποστολή e-mail στο [email protected], όπου ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επεξεργαστεί την παραγγελία σας και θα την προωθήσει στο ανάλογο τμήμα μόλις επιβεβαιώσει τα πλήρη στοιχεία που μας έχετε αποστείλει.

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας αναφέρει:

• κωδικό προϊόντος (π.χ. AF201256 ή 800352 )
• επιθυμητή έκδοση αξίας (Βασικό, ειδικό, πολυτελές ή ελεύθερη επιλογή με χαμηλότερη τιμή του κανονικού μεγέθους) ανάλογα το μέγεθος και όπου υπάρχει φυσικά
• στοιχεία του παραλήπτη: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πόλη, τηλέφωνο ή κινητό
• επιθυμητή ημερομηνία και ώρα παράδοσης
• κείμενο για ευχετήρια κάρτα
• την υπογραφή σας εάν επιθυμείτε
• οποιαδήποτε σχόλια, αν έχετε π.χ. όροφος, τι γράφει το κουδούνι του παραλήπτη
• τα στοιχεία χρέωσης (τιμολόγιο ή απόδειξη)

Η παραγγελία σας πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον 2-3 ώρες νωρίτερα από την επιθυμητή ώρα παράδοσης, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για την δημιουργία και την έγκαιρη αποστολή της. Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε όπως μας δώσετε την εντολή παραγγελίας μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία παράδοσης. Κατά γενικό κανόνα, η παράδοση πραγματοποιείται την επιθυμητή ημερομηνία.