ΑρχικήΡομαντική σύνθεση σε ψηλό κουτί
/a/f/af218_700067-online-order-flowers-in-a-box.jpg
Ρομαντική σύνθεση σε ψηλό κουτί

Ρομαντική σύνθεση σε ψηλό κουτί

Τιμή: 85.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF444024

Περιγραφή

Λευκά, ροζ και σομόν τριαντάφυλλα μαζί με υπέροχες ορχιδέες και άλλα λουλούδια εποχής, δημιουργούν μια πανέμορφη σύνθεση που θα ξεχωρίσει. Η φρεσκάδα κάθε λουλουδιού αποτυπώνεται εκπληκτικά μέσα στο υπέροχο ψηλό μαύρο κουτί που είναι τοποθετημένα και σίγουρα θα εντυπωσιάσει τον ξεχωριστό σας παραλήπτη. Είτε πρόκειται για τον έρωτα της ζωή σας είτε απλά για να δείξετε τον θαυμασμό σας σε κάποιον που σας ενδιαφέρει, αυτή η σύνθεση είναι το ιδανικό δώρο για να γιορτάσετε κάθε ρομαντική περίσταση με ομορφιά και στυλ.

Διάμετρος κουτιού: 20εκ/7.8". - Ύψος: 21εκ/8.2")

Η σύνθεση κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Τα τριαντάφυλλα μας είναι εισαγωγής από το Εκουαδόρ και εξαιρετικής ποιότητας. Η ποσότητα λουλουδιών που χρησιμοποιούνται σε κάθε κουτί εξαρτάται από το μέγεθος του κάθε στελέχους.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Ρομαντική σύνθεση σε ψηλό κουτί

Τιμή: 85.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF444024