Φυτά για Νέο Έτος | Anthemionflowers

Πρωτοχρονιάτικα φυτά

Αν επιθυμείτε να στείλετε ένα ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σας που βρίσκονται μακριά για να υποδεχθούν τον νέο χρόνο τότε ένα φυτό από το anthemionflowers.com είναι το ιδανικό δώρο γι’ αυτούς.

8 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
Χρώμα
Κόκκινο
Πράσινο
Βάσεις
Κεραμικό
Ξύλινο
Μεταλλικό
Δώρα
Δώρα για εκείνον
Περίσταση
Επέτειος
Συγγνώμη
Επαγγελματικό δώρο
Συγχαρητήρια
Γιορτή του πατέρα
Γρήγορη ανάρρωση
Έτσι απλά…
Ονομαστική εορτή
Νέο έτος
Εγκαίνια
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Χριστούγεννα
Φυτά
Ανθοφόρα φυτά
Πράσινα φυτά
Φυτά εξωτερικού χώρου
Φυτά εσωτερικού χώρου
Σύνθεση φυτών
Φυτά Χριστουγέννων
Αλεξανδρινό

    Τα φυτά θα προσθέσουν ομορφιά και φρεσκάδα σε κάθε χώρο και καθώς απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα παρέχουν ένα πιο καθαρό περιβάλλον για να αναπνέετε. Οπότε η επιλογή ενός τέτοιου φυτού για να στείλετε σε φίλους, οικογένεια ή συγγενείς είναι η ιδανική για να ευχηθείτε χαρούμενη νέα χρονιά και να μοιράσετε χαρά.

    Αποστολή Πρωτοχρονιάτικων φυτών

    Στο κατάστημά μας διαθέτουμε όλους τους τύπους φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου να χαρίσετε στους αγαπημένους σας ή να τοποθετήσετε στο σπίτι σας.
    Είτε επιλέξετε ανθισμένα φυτά, πράσινα φυτά, φυτά μπονσάι, ή υπέροχες συνθέσεις με διάφορα φυτά να είστε σίγουροι ότι θα παραδοθούν με ασφάλεια και υπευθυνότητα στην πόρτα σας.

    Μπορείτε να επιλέξετε από την μεγάλη συλλογή μας φυτά που θα εντυπωσιάσουν τον ξεχωριστό σας παραλήπτη ή θα χαρίσουν θετική ενέργεια σε κάθε σπίτι ή γραφείο και θα σας βοηθήσουν να υποδεχθείτε την νέα χρονιά με τέλεια διάθεση.