ΑρχικήΜεταλλική Σαμπανιέρα με λουλούδια και κρασί
/m/e/metaliko-vasi-krasi-sinthesi-antra-af222110.jpg
-8%
Μεταλλική Σαμπανιέρα με λουλούδια και κρασί

Μεταλλική Σαμπανιέρα με λουλούδια και κρασί

Τιμή: 55.00 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222110

Περιγραφή

Καλαίσθητη και εκλεπτυσμένη, αυτή η μεταλλική σαμπανιέρα που περιέχει λίλιουμ, χρυσάνθεμα, αλστρομέριες και άλλα λουλούδια εποχής, σε κίτρινες και λευκές αποχρώσεις μαζί με ένα μπουκάλι κρασί, δημιουργώντας την τέλεια σύνθεση για να γιορτάσετε με τους αγαπημένους σας κάθε ευχάριστη περίσταση. Διαθέτει δύο χερούλια από τις δύο πλευρές, που θα βοηθήσουν να την μεταφέρετε με ευκολία ώστε να σερβίρετε ποτά σε ένα πάρτι ή σε μία συγκέντρωση με φίλους και οικογένεια.

Οι συνθέσεις μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Τα κρασιά μας μπορεί να αντικατασταθούν λόγω έλλειψης ή επιθυμίας σας από άλλα, ίδιας ποιότητας και τιμής αντίστοιχα, εφόσον ενημερωθείτε πρώτα! Λόγω του αλκοόλ που περιέχει το δώρο απαιτείται η παρουσία ενήλικα κατά την παράδοση.

Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Μεταλλική Σαμπανιέρα με λουλούδια και κρασί

Τιμή: 55.00 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF222110