ΑρχικήΚαροτσάκι κήπου με φυτά
/k/a/karotsi-futa-aleksandrino.jpg
Καροτσάκι κήπου με φυτά

Καροτσάκι κήπου με φυτά

Τιμή: 33.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666077

Περιγραφή

Ένα υπέροχο άσπρο καροτσάκι κήπου που περιέχει διάφορα φυτά εποχής όπως το κλασικό αλεξανδρινό, έλατο, γκαουλθέρια μαζί με γιορτινά διακοσμητικά δημιουργούν μία σύνθεση που θα μοιράσει χαρά στους αγαπημένους σας για πολύ καιρό. Ιδιαίτερο και όμορφο δώρο για να ευχηθείτε "Χαρούμενα Χριστούγεννα" και σίγουρα θα λατρέψει ο ξεχωριστός σας παραλήπτης.  

Διαστάσεις καροτσιού: Ύψος: 10εκ/4" Μήκος: 21εκ/8.2"

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

H φωτογραφία είναι ενδεικτική και ο αριθμός των λουλουδιών στο αλεξανδρινό φυτό είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Καροτσάκι κήπου με φυτά

Τιμή: 33.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666077