ΑρχικήΦυσική σύνθεση με παχύφυτα
/2/6/2621.jpg
Φυσική σύνθεση με παχύφυτα

Φυσική σύνθεση με παχύφυτα

Τιμή: 40.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF800559

Περιγραφή

Υπέροχη κεραμική βάση φιλοξενεί διάφορα παχύφυτα και κάκτους δημιουργώντας μία σύνθεση που είναι το ιδανικό δώρο για άντρες και γυναίκες. Για χαρούμενες εκδηλώσεις ή δυσάρεστες. Για γραφεία ή σπίτια. Για κάθε εποχή και κάθε περίσταση. Μία σύνθεση που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένας χαρούμενος κήπος στο χώρο σας, πρόκληση να το βάλεις στο σαλόνι ή στο γραφείο. Σίγουρα θα δώσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της φύσης στον χώρο σας.

Διαστάσεις Ύψος: 19εκ/7.5" Πλάτος: 32εκ/12.5"

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Φυσική σύνθεση με παχύφυτα

Τιμή: 40.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF800559