ΑρχικήΞεχωριστή Έκπληξη
/2/0/2018-04-16-12.19.jpg
Ξεχωριστή Έκπληξη

Ξεχωριστή Έκπληξη

Τιμή: 70.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF333003

Περιγραφή

Ψάχνετε για ένα δώρο για να εντυπωσιάσετε τον αγαπημένο σας παραλήπτη; Αυτή η εκπληκτική σύνθεση με τριαντάφυλλα, ορχιδέες και χρυσάνθεμα σε ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί, είναι το τέλειο δώρο για άντρες ή γυναίκες. Παρουσιάζεται υπέροχα σε μία θήκη (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά) σε σχήμα βιβλίου με vintage ρολόι στο καπάκι. Ένα μπουκάλι γευστικό κρασί θα κάνει πιο ιδιαίτερο το δώρο σας. Στείλτε το ως δώρο γενεθλίων, γιορτής ή ως επαγγελματικό δώρο. 

Η σύνθεση κατασκευάζεται προσεκτικά από τους έμπειρους ανθοδέτες μας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Το κρασί μπορεί να αντικατασταθεί λόγω έλλειψης ή επιθυμίας σας από άλλο, ίδιας ποιότητας και τιμής αντίστοιχα, εφόσον ενημερωθείτε πρώτα!

Λόγω του αλκοόλ που περιέχει το δώρο απαιτείται η παρουσία ενήλικα κατά την παράδοση.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Ξεχωριστή Έκπληξη

Τιμή: 70.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF333003