ΑρχικήΚαλάθι με φούξια λουλούδια και κρασί

Καλάθι με φούξια λουλούδια και κρασί

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 105.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF300371
Βασικό
65.00
Ιδιαίτερο
105.00
Πολυτελές
150.00

Περιγραφή

Γιορτάστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε τις ευχάριστες στιγμές της ζωής με αυτό το υπέροχο δώρο. Πανέμορφα τριαντάφυλλα, λίλιουμ, ορχιδέες, wax flowers, υπέρικουμ, και πλούσια πρασινάδα, σε φούξια και ροζ αποχρώσεις, δημιουργούν μια εκπληκτική σύνθεση που σίγουρα θα εντυπωσιάσει με τη γοητεία και την κομψότητα της. Όμορφα τοποθετημένα σε ένα καλάθι μαζί με ένα μπουκάλι κρασί, θα γίνει το τέλειο δώρο για να ευχηθείτε χρόνια πολλά ή ευτυχισμένη επέτειο. 

Η σύνθεση κατασκευάζεται από τους έμπειρους ανθοδέτες μας και μπορεί να διαφέρει λίγο από την εικόνα του προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα λόγω διαθεσιμότητας. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Το κρασί και το καλάθι μπορεί να αντικατασταθούν λόγω έλλειψης ή επιθυμίας σας από άλλα, ίδιας ποιότητας και τιμής αντίστοιχα, εφόσον ενημερωθείτε πρώτα!

Λόγω του αλκοόλ που περιέχει το δώρο απαιτείται η παρουσία ενήλικα κατά την παράδοση.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

 

Αξιολογήσεις

Καλάθι με φούξια λουλούδια και κρασί

Δωρεάν Μεταφορικά
Τιμή: 105.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF300371
Βασικό
65.00
Ιδιαίτερο
105.00
Πολυτελές
150.00