ΑρχικήΨάθινο καλάθι με λουλούδια και σαμπάνια Henkell
/a/f/af700944-b-.jpg
Ψάθινο καλάθι με λουλούδια και σαμπάνια Henkell

Ψάθινο καλάθι με λουλούδια και σαμπάνια Henkell

Τιμή: 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700944

Περιγραφή

Σηκώστε τα ποτήρια και γιορτάστε μία ξεχωριστή ημέρα με τους αγαπημένους σας. Πανέμορφα κίτρινα και πορτοκαλί ανθούρια, τριαντάφυλλα και αλστρομέριες τοποθετημένα σε ένα ψάθινο καλάθι δημιουργούν μία σύνθεση ιδανική να ευχηθείτε σε κάθε περίσταση. Ένα μπουκάλι σαμπάνια Henkell θα εντυπωσιάσει και θα ευχαριστήσει όσους εκτιμούν τα όμορφα πράγματα στη ζωή. 

Οι συνθέσεις μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών, συνοδευτικών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. Σας ενημερώνουμε ότι τα λίλιουμ είναι φρέσκα και μπορεί κατά την παράδοση μερικά να είναι κλειστά. Πολύ σύντομα θα ανθίσουν και θα ομορφύνουν τον χώρο σας για μεγαλύτερο διάστημα.

Λόγω του αλκοόλ που περιέχει το δώρο απαιτείται η παρουσία ενήλικα κατά την παράδοση.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

 

Αξιολογήσεις

Ψάθινο καλάθι με λουλούδια και σαμπάνια Henkell

Τιμή: 60.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700944