ΑρχικήΜεταλλική πυραμίδα με λουλούδια και κρασί
/a/f/af700948.jpg
-20%
Μεταλλική πυραμίδα με λουλούδια και κρασί

Μεταλλική πυραμίδα με λουλούδια και κρασί

Τιμή: 60.00 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700948

Περιγραφή

Γιορτάστε όλες τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής με ένα ιδιαίτερο δώρο όπως είναι αυτή η σύνθεση και εντυπωσιάστε τους αγαπημένους σας. Εξωτικές ορχιδέες, χρυσάνθεμα και αλστρομέριες σε κίτρινες αποχρώσεις μαζί με την ανάλογη πρασινάδα βρίσκονται όμορφα τοποθετημένες σε μία μεταλλική βάση-πυραμίδα. Ένα μπουκάλι κρασί θα ολοκληρώσει το δώρο και θα μοιράσει χαμόγελα στον παραλήπτη σας.

Οι συνθέσεις μας ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος.

Η διαθεσιμότητα κάποιων λουλουδιών, συνοδευτικών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. Σας ενημερώνουμε ότι τα λίλιουμ είναι φρέσκα και μπορεί κατά την παράδοση μερικά να είναι κλειστά. Πολύ σύντομα θα ανθίσουν και θα ομορφύνουν τον χώρο σας για μεγαλύτερο διάστημα.

Λόγω του αλκοόλ που περιέχει το δώρο απαιτείται η παρουσία ενήλικα κατά την παράδοση.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Μεταλλική πυραμίδα με λουλούδια και κρασί

Τιμή: 60.00 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
κωδικός: AF700948