ΑρχικήΔίσκος αγάπης με καλαγχόες
/k/a/kalagxoes-diskos.jpg
Δίσκος αγάπης με καλαγχόες

Δίσκος αγάπης με καλαγχόες

Τιμή: 40.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666115

Περιγραφή

Εκπλήξτε τον ξεχωριστό σας παραλήπτη με μία κομψή σύνθεση με δύο καλαγχόες που βρίσκονται όμορφα τοποθετημένες σε δύο κεραμικά κασπώ σε σχήμα καρδιάς. Παρουσιάζονται σε ένα κομψό δίσκο δημιουργώντας ένα ρομαντικό δώρο που θα σας βοηθήσει να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το άλλο σας μισό και θα προσθέσει χρώμα σε κάθε δωμάτιο.

Οι συνθέσεις φυτών ετοιμάζονται προσεκτικά από έμπειρους ανθοδέτες. Εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και συνέπεια στην παράδοση. Σημειώστε ότι, λόγω του εφέ φωτισμού κάθε οθόνης, τα πραγματικά χρώματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά από την εικόνα του προϊόντος. Η διαθεσιμότητα κάποιων φυτών ή βάσεων εξαρτώνται από την εποχή και ενδέχεται να αντικατασταθούν με προϊόντα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και το μέγεθος των φυτών, ο αριθμός των φύλλων και το χρώμα των λουλουδιών είναι ανάλογος με τις συνθήκες που επικρατούν.

Κάθε προϊόν μας προετοιμάζεται προσεκτικά και παραδίδεται με την ανάλογη συσκευασία δώρου και μια ευχετήρια κάρτα για το προσωπικό σας μήνυμα.

Αξιολογήσεις

Δίσκος αγάπης με καλαγχόες

Τιμή: 40.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
κωδικός: AF666115